fredag 14. august 2009

Even

Slike bilder liker vi!

Her kommer en konfirmant som hadde lyst å bli fotografert sammen med masken sin. Det er en kjekk utfordring. Dette var et veldig godt sammarbeid. En teatralsk ung mann som ikke hadde noe mot å possere. Vi fikk noen herlige, spesielle bilder.
















mandag 10. august 2009

Else Marie og Ole Andre

Anna Tora fotograferte et flott par i helgen.
Her er både stil, lidenskap og humor. Vi fikk
mange flott bilder!!!











Monica og Erlend

Skikkelige gladbilder her! Se på dette flotte paret. Masse god humor!!!










Hilde og Jarle

Her kommer et av helgens flotte brudepar! De ønsket bilder både inne og ute, men været var ikke på vår side. Det regnet og tordnet, og betyr dette med regn lykke så har verfall dette paret en lykkelig fremtid ;-) Arild fotograferte alle bildene i studio, mens jeg (marita) fotograferte hele bryllupsfesten. Det var et utrolig kjekt bryllup med veldig morsomme taler og god stemning! Tusen takk for at jeg fikk være med dere på festen! Marita


















mandag 3. august 2009

FERIEBILDER


ØVELSE GJØR MESTER.
Jeg har faktisk reist i europa, asia og sør-amerika med brudekjole i kofferten for å øve på å ta flotte brudebilder! Dette er sikkert ikke normalt, selv for fotografer!
Men jeg er veldig glad i å fotografere mennesker, og her er mine døtre utkommanderte modeller.


Jeg er veldig glad i litt surralistiske, fortellende bilder. Gjerne med en spesiell vinkling og farge.


Det er en egen glede i å planlegge et bra bilde, stå opp klokken fire om natten for å være på plass til det fine morgenlyset kommer. Spennende å kombinere mennesker og natur på denne måten.





Feriehilsen fra Arild Hjelm