onsdag 29. juni 2011

Lilja & Liam

Hei :)
Legger ut noen bilder fra en tvilling-fotografering fra forrige uke. De var eksemplariske å fotografere!!! Tvillinger er dobbelt så vanskelig, å dette gikk overraskende bra!!
Marita



søndag 26. juni 2011

Veronica og Martin

 Kanskje dette er alle småpikers drøm? Brud og brudgom fra kirken i en flott vogn bak hesten, og så ri videre på hver sin hest inn i evigheten!!

Vi fotograferte på en gård. Åker og eng. Blomster og små smilende brudepiker. Hester og vogn. Prinsesse sal fra 1826. Det ble bare flott! Veldig kjekt. Et flott brudepar!

Arild













Elise og Odd Kristian

Lørdager er vår viktigste arbeidsdag. Da skal vi dokumentere brudepar. Ikke bare ta bilder av brudepar..... Vi skal vise at brudeparet er glad i hverandre. Vise at de har det gøy sammen, le og kose seg. Minner skal fotograferes og stemninger skal gjenspeiles i bildene. Jeg tror det er en god grunn til at så mange par kommer til oss. Det er mange som har kamera og kan "knipse". Det tekniske er en ting, men å lage og fange stemninger, posere og lage tilsynelatende "tilfeldige" bilder der alt bare stemmer. Det er det vi jobber med.

Her kommer noen bilder av et av brudeparene jeg fotograferte i går:

Et flott par i flotte omgivelser. Vi fikk både studio, strand og eng/utmark. Veldig kjekt å fotografere et så engasjert og positivt par.










Arild

mandag 20. juni 2011

Konfirmanter

Her er enda flere flotte konfirmanter som har blitt fotografert hos oss i vår:















onsdag 8. juni 2011

Lene & Kristian

Heihei :)

Sist helg fotograferte jeg i bryllupet til Lene og Kristian. De giftet seg i Sørbø kirke på Rennesøy.
Utrolig nydelig vær, men i tro Stavanger stil blåste det mye. Faktisk så mye at vi måtte gjemme oss mellom gamle naust og i skogen.

Håper dere fikk en kjempe fin dag videre!!

Anna Tora - Studio Hjelm