torsdag 15. november 2012

Når pappa tar bilen min

Ikke alle er alltid like sammarbeidsvillige. Vertfall ikke når pappa tar bilen fra meg når fotografen sier smil. Det må da være måte på folkeskikk, hvertfall når vi er på besøk og blir fotografert på studio Hjelm. 
Denne lille gutten ble ikke så fornøyd da far plutselig satte seg på sykkelen midt under fotograferingen. Tross litt tårer og noen høye skrik fikk vi noen riktig fine og morsomme resultater da vi satt oss ned med etterarbeidet. Følg med for å se resten av bildene, og kanskje en litt blidere tass.


- Studio Hjelm

onsdag 14. november 2012

Familiefotografering

Her er en liten "behind the scenes" kollasje fra dagen i dag. Kanskje du får ett lite innblikk i hvordan vi jobber og at det å bli fotografert er morsomt!
Følg med for å se de ferdige resultatene som blir publisert i løpet av morgendagen.




- Studio Hjelm

Familiefotografering


Dette er ett av resultatene fra en av fotoshootene vi har jobbet med her i studio Hjelm i ettermiddag. Nøytrale og tidløse farger skaper en helhet i bildet. Nyansene, kontrastene og tonene glir fint sammen og vi får ett stilfullt resultat. Her har bestefar tatt med seg barn og barnebarn til oss for å skape noe fine minner til å henge på veggen. Dette er også fine minner for barnebarna å vokse opp med og deres forelde for å se på hver dag. Takk for en fin og morsom fotoshoot.


Ønsker du familiefotogragering? Ring oss gjerne på tlf 51881400 eller send en mail på e-post fotograf@hjelm.no for bestilling av time.

lørdag 10. november 2012

Julekort fotografering


Husk julekort fotografering hos oss lørdag 24. november og lørdag 1. desember :)


 Ring oss gjerne på tlf 51881400 eller send en mail på e-post fotograf@hjelm.no for bestilling av time.

Familiefotografering


Selv om det hele denne lørdagen har drypt fra himmelen har vi hatt en travel dag i Studio Hjelm på Hinna. En av dagens jobber har vært å ta bilder av denne koselige familien. Mor, far, fire døtre og en sønn. Vi har fokusert å få både gode oppstilte bilder, portretter og litt lekne bilder med mye liv i. Vi skal jo tross alt ha det gøy!


Vi takker for en fin fotoshoot og vi i Studio Hjelm ønsker dere fortsatt en god helg!












Ønsker du familiefotogragering? Ring oss gjerne på tlf 51881400 eller send en mail på e-post fotograf@hjelm.no for bestilling av time.