torsdag 15. februar 2018

Konfirmant i 2018?

Konfirmantsesongen begynner å nærme seg, og det har allerede begynt å komme inn timebestillinger til fotografering. Har du en konfirmant nå i vår, kan det derfor være lurt å ta kontakt med oss allerede nå, for å bestille time til fotografering.

Vi har flere års erfaring med konfirmantfotografering, og gleder oss til å møte enda flere konfirmanter i år. Når vi fotograferer konfirmanter setter vi av én time til disposisjon, hvor vi regner med omtrent en halv time i bunad, dress eller andre finklær. Etterpå er det en halv time hvor konfirmanten har muligheten til å ta med seg hverdagsantrekk og rekvisitter som representerer hobbyer og interesser. Det er selvfølgelig også mulig å kun ta bilder i finklær, men vi opplever at konfirmantene synes det er stas å sette sitt personlige preg på fotograferingen. Sjakkbrett, rideutstyr, fotball, instrumenter og svømmebriller er bare noe av det konfirmantene våre har tatt med seg i studio. Det er kun fantasien som setter grenser, og konfirmasjonsbildene kan selvsagt også tas ute. Her kommer et tillegg i prisen, ut i fra hvor langt borte en ønsker å ta bildene.

Alle konfirmantene som ønsker det får også fire bilder publisert på vår Facebook-side. Disse bildene har en liten logo på seg, og kan lagres derfra, til bruk på Instagram eller Facebook. Bruk gjerne #studiohjelm!

For å lese mer om konfirmantfotografering, sjekk ut vår guide til konfirmantfoto. For å bestille fotografering, kan dere ta kontakt på telefon 51 88 14 00. Husk på at kalenderen vår blir fort full, så det er lurt å bestille fotografering en stund i forveien. Under kan dere se et lite utvalg av fjorårts konfirmantfotograferinger. :)

































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar